» Forside
 
 » Nyheder
 
 » Facebook
 
 » In English
 
 » Om Team Mønster
 
 » Scrapbog
   
 KONTAKT
 Knud Mønster
 Brøndumvej 83, Hem
 7800 Skive
 Tlf. 40 32 20 90
 km@skylinemail.dk
 
 BESØGSSTATISTIK


    
 

Juvel Trøjborg i Paris

Nedenstående billedkavalkade vil give et billede af Juvel Trøjborg´s liv i Paris, og oplevelserne omkring starten lørdag d. 26. januar.


Stalden hvor Juvel er står er åben i begge ender med en gennemsigtig tagbeklædning. Han står i den femte boks fra højre ved siden af Super Light


Til daglig passes Juvel af Jonna Silven, som ialt har hånd om fire heste, deriblandt Super Light. Jonna er en frisk pige, der virker meget kompetent og medlevende omkring sine heste. Man skal forstå, at da Jørgen Westholm oftest kun er på Grosbois i week-enderne, så hviler der et stort ansvar på staldpigerne, så de skal simpelthen bare være gode til deres job og være i stand til at tage de rigtige beslutninger.


Mor har gulerødder med hjemmefra, og Juvel har luret, hvor de kommer fra


Knud var ude at lufte Juvel sammen med en lille flok af hestene fra Westholm. Til højre ses danske Keelan


Her ses de på vej ind til stalden. Man må sige, at Juvel i den grad er en fotogen hest


Juvel´s forhove bliver plastret ind af Westholm, da han i forbindelse med en omskoning blev hovøm. Plasten bliver brugt til at stabilisere hoven


Til højre ses Mats Gunnarsson der er ansat af Jørgen Westholm til at varetage hestenes daglige velvære. Han udfører akupunktur, laserbehandling og kiropraktik og er udlært hos den legendariske hesteterapeut Sven Engblom. Mats fandt nogle ømheder på Juvel, der efter behandling, har været med til at få Juvel mere smidig.


På Vincennes er der gjort klar til dagens opgaver hos team Westholm.


Juvel skal ud til sin opvarmning under sadel. Philippe Maschaelle har sin egen sadel med, og tjekker her de sidste ting inden der rides ud.


Juvel stikker hovedet ud i solen. I det hele taget er han en glad og nysgerrig hest, der ikke står og hænger i boksen og er sur.


Der var bekymrede miner efter opvarmningen under rytter, da Juvel hoppede flere gange. Derfor blev det besluttet, at han skulle beholde skoene på samt gå med både tåvægte og boots.


På vej ud til selve løbet. Bemærk forhovene, der nu er blevet bestykket med diverse remedier.


Maschaelle vender ham rundt til en sidste afcantring på nedaf bakke stykket, og nu fungerer Juvel og traver i fineste stil 500 meter i fuld fart. Forventningerne til udgangen af løbet steg nu betragteligt.


Juvel ses her på vej tilbage til startstedet.


Efter løbet bliver de tre førstplacerede heste taget ind foran hesteejertribunen, der en særskilt del af publikumsområdet på Vincennes.


Der var selvfølgelig glade miner efter løbet, og alle var enige om at han gik et topløb. Han sad trods alt i fjerde spor hele vejen, men løb alligevel 1.14.4, 2150 voltestart.


Tid til en sidste krammer inden badet og pleje af bentøjet venter
Designed by Amager Elektrikeren A/S and TravService.dk