» Forside
 
 » Nyheder
 
 » Facebook
 
 » In English
 
 » Om Team Mønster
 
 » Scrapbog
   
 KONTAKT
 Knud Mønster
 Brøndumvej 83, Hem
 7800 Skive
 Tlf. 40 32 20 90
 km@skylinemail.dk
 
 BESØGSSTATISTIK


    
 

Indtryk fra Grand Cirkle i Ålborg d. 17 juli


Kejser KD er netop ankommet til banen og hestens faste oppasser Rikke Bruun viser ham frem. Kejser KD ser sig nysgerrigt omkring og er i det hele taget en hest med et dejligt temperament. Han skal senere på dagen deltage i sit livs hidtil vigtigste løb, hvor han møder nogle af de bedste heste i årgangen.


Nu ser vi Kejser KD fra siden og selvom han er stor er han samtidigt en hest, der med tiden har udviklet sig til en harmonisk type, i takt med at han har fået muskler og masse på sin store krop.


Kolsrud varmer op til trøstløbet. Det var faktisk planen, at han også skulle have startet i hovedløbet, men han var ikke på toppen i Jydsk 4 års grand prix. Han blev herefter behandlet i forkoderne og i Ålborg var han helt perfekt i stilen og vel aldrig været bedre. At det kun blev til en tredjeplads skyldtes, at han blev forsøgt i et norsk hovedlag som han svarede negativt på. Istedet for at løbe fremad bremsede han, da han fik trukket hovedlaget ned.


Kejser KD varmer op sammen med Liberty Dancer der køres af Kent Jokumsen. Som man kan se sveder Kejser KD, noget han altid gør i opvarmningen. Han har en tendens til at blive lidt stresset på løbsdagen, hvilket udløste et nyreslag i starten inden i Århus. Derfor fik han faktisk et arbejde om morgenen inden starten om aftenen i Ålborg, så han fik brændt lidt krudt af.


Chinook Silver var sammen med sin ejer Sejr Filtenborg med til Ålborg. Som man kan se er han en meget stor hest, der her nærmest mest minder om en giraf. Læg mærke til vinklen på sulkyen. Chinook gik sit bedste nogensinde i opvarmningen, og i selve løbet gik han helt fænomenalt på en fjerdeplads efter tredjespor den sidste omgang.


Svoger Lindhardt er her på vej på til sejr med Keegan. Kolsrud ligger skjult bag Keegan og har altså på dette tidspunkt bremset op og koblet ud. "Mind mig om at han aldrig skal have norsk hovedlag på igen" var trænerens ord efter løbet.


Ud på sidste omgang af Grand Cirkle fører Kassio Roland med Kejser KD klistret op i ryggen. Udvendigt sidder Kanonis Lobell og i ryg på denne ses den senere vinder Keelan. Kejser KD måtte slippe taget i opløbet til de bedste, men var trods alt femte i mål og godkendt. Man skal huske på, at Kejser KD først kom sent igang med træningen som toårs og ganske enkelt mangler hårdheden endnu, men at han har potentialet til at være med i årgangsløbene, viste han trods alt.


Designed by Amager Elektrikeren A/S and TravService.dk