» Forside
 
 » Nyheder
 
 » Facebook
 
 » In English
 
 » Om Team Mønster
 
 » Scrapbog
   
 KONTAKT
 Knud Mønster
 Brøndumvej 83, Hem
 7800 Skive
 Tlf. 40 32 20 90
 km@skylinemail.dk
 
 BESØGSSTATISTIK


    
 

Om Team MønsterHos Team Mønster tilbyder vi garanteret kvalitetstræning af din hest. Det kan vi gøre på baggrund af de resultater vi har opnået år efter år, hvilket er et bevis for, at vores koncept holder.

Det er ikke ensbetydende med, at vi så er tilfredse og bare arbejder videre, uden at skele til, hvordan tingene udvikler sig i travsporten. Som i al præstationssport gælder det om at være på forkant med udviklingen, og det bestræber vi os på, altid. Derfor er faglitteratur fra USA og Sverige, internettet og studieture i udlandet vigtige elementer i den fortsatte udvikling af Team Mønster.
Man skal tro på det man laver, men aldrig være for klog til ikke at lytte til andre. Samtidigt kan man ikke bare kopiere andres ideer, her gælder det om at snappe ting op hist og her og tilpasse disse ind i vores koncept.Træningsfaciliteter:
Gården. Galopsandbane på 570 meter, der stiger med 15 meter fra start til slut, ligeudbane der ligger ved siden af galopsandbanen, ligeudbane på 900 meter, der stiger 30 meter fra start til slut, motionsbane på 1600 meter til langsomkøring og intervaltræning, horsewalker samt 14 tønder land folde.
Derudover har vi pr. 5. januar 2007 indkøbt en Horsetrainer, hvilken skal bruges som et supplement til den daglige træning. Modellen kan bruges til galoptræning.
Som et yderligere supplement til vores træningscenter har vi investeret i et såkaldt vibrationsgulv, der masserer hesten via af vibrationer i gulvet, der hæver og sænker sig samtidigt med, at hesten får varme fra et solarie.

Skive Trav. 800 meter opvisningsbane, 600 meter ligeudbane, galopsandbane på 275 meter, masser af skovstier til motionskøring, horsewalker og rigeligt med folde.

Foder:
Hel havre og tilskudsfoder. Som supplement giver vi hvidløgsflager, olie og gulerødder til vores heste.

Procenter på indkørte penge:
10% på egentrænede heste og forspændingsheste. 5 % på køreture for andre trænere

Dyrlæger:
Peter Østergård

Designed by Amager Elektrikeren A/S and TravService.dk